Başakşehir'de Çanakkale Zaferinin 102.Yılında Uğur Işılak Konseri Verildi

Çanakkale Zafer’inin 102. Yılı münasebetiyle Başakşehir’de Yavuz Bahadıroğlu semineri ve Uğur Işılak konseri düzenlendi.

Başakşehir'de Çanakkale Zaferinin 102.Yılında Uğur Işılak Konseri Verildi
Başakşehir Belediyesi Çanakkale Zafer’inin 102. Yılı münasebetiyle " İnancın Zaferi Çanakkale Siperden Sokaklara Destan Yazanlar” adlı anma gecesini Emin Saraç Kültür Merkezinde düzenledi.

Düzenlenen geceye Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan anma gecesi Bahadıroğlu’nun semineri ile devam etti. Çanakkale zaferinin kazanıldığı ruh ile 15 Temmuz darbe girişiminin kazanıldığının anlatıldığı seminerde Türkiye üzerinde yabancı devletler tarafından yapılmak istenen hain planların üzerinde duruldu. Seminerin ardından sahneye Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal çıkarak, Bahadıroğlu’na çiçek takdiminde bulundu. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Uğur Işılak, Çanakkale türkülerini kendi yorumu ile seslendirdi. Kimi vatandaşlar söylenen türkülere eşlik ederken kimileri de cep telefonları ile konseri kayıt etti.
Kaynak: İHA