Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi Açıklaması

'Partimize Türkiye'nin tekrar ihtiyacı olduğunu görerek Anavatan Parti'sinin ikinci baharını tüm ülkeye yaşatmak için Anadolu yollarına çıktık'.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, 'Partimize Türkiye'nin tekrar ihtiyacı olduğunu görerek Anavatan Parti'sinin ikinci baharını tüm ülkeye yaşatmak için Anadolu yollarına çıktık.' dedi.

Çelebi, partisinin Zonguldak İl Başkanlığının açılışında yaptığı konuşmada, açılışın Türk demokrasi hayatına ve büyük Türk milletine hayırlar getirmesini diledi.

Cumhuriyet döneminden bugüne kadar çeşitli hükümetlerin ülkeye hizmet ettiğini ifade eden Çelebi, 'Özellikle kurucu başkanımızla Türkiye'de tekrar kabuğunu yırtarak, yeni bir kalkınma hamlesiyle ülkemizdeki tüm kesimleri barıştırarak ciddi bir çağ atlatmıştır. Toplum bizi haklı olarak cezalandırdı.

Biz, toplumun bize verdiği cezanın farkındayız. Haklıydı, doğruydu. Partimize Türkiye'nin tekrar ihtiyacı olduğunu görerek Anavatan Parti'sinin ikinci baharını tüm ülkeye yaşatmak için Anadolu yollarına çıktık.' dedi.

Çelebi son olarak tüm kesimlere partisinde siyaset yapma çağrısında bulundu.
Kaynak: AA