Yunusemreli Fotoğrafçılarda Anlamlı Sergi

Yunusemre Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu’nun Çanakkale’de çektiği fotoğraflar, Çanakkale Zaferi’nin 102. yılında Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezinde fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu.

Yunusemreli Fotoğrafçılarda Anlamlı Sergi
Yunusemre Kent Konseyi, Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi ev sahipliğinde ‘Çanakkale Fotoğrafları Sergisi’ açtı. Konseyin Fotoğraf Çalışma Grubu’nun Çanakkale’de çektiği fotoğrafların yer aldığı serginin açılış törenine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdiresi Aynur Özdemir katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Uygur, organizasyonda emeği geçenleri kutlayarak, “Çanakkale Zaferimizin 102. yılında Yunusemre Kent Konseyimizin Fotoğrafçılık Gurubu tarafından düzenlenen sergide birbirinden anlamlı fotoğraf karesi yer alıyor. Bu anlamlı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan da serginin 3 gün boyunca açık fotoğrafseverlerin beğenisine sunulacağını belirterek, “18 Mart, Türk milletinin dünyaya bağımsızlık uğruna yazdığı destanın yıldönümüdür. Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi, Türk milletinin tüm dünyaya, ‘Çanakkale geçilmez’ dediği günün adıdır. Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferin yıl dönümünü kutlarken, bu uğurda canlarını vermiş aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA