Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Vizyon Projeler Tanıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarında (MIPIM) projelerini tanıttı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cannes şehrinde bu yıl 28. düzenlenen, 90 ülkeden 2 bin 300 profesyonel katılımcının yer aldığı MIPIM Fuarı'na Antalya Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Bu yıl 3. kez dünya vitrininde boy gösteren Büyükşehir Belediyesi, vizyon projeleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediyesinin standını ziyaret ederek vizyon projeleri inceledi.

Bakan Özhaseki, özellikle 3 boyutlu olarak Büyükşehir Belediyesi standında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesinden övgüyle bahsetti.

Konyaaltı Liman Projesi, Boğaçayı Projesi, Kruvaziyer Liman Projesi ve Tünektepe Projesi de Türk ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Dinamik şehir yapısı, doğal güzellikleri ve hayata geçirilecek vizyon projeleriyle Antalya, MIPIM'de ABD'den Japonya'ya pek çok yatırımcının odağında yer alıyor.

Ayrıca yapılan eş toplantılarda Kiev, Leipzig, Essen, Ghent, Amsterdam, Buenos Aires, Saint Petersburg gibi kentlerin belediye başkanları, Antalya'ya özel ilgi göstererek ikili temaslarda bulundu.

Kaynak: AA