Tofaş'tan Uludağ Üniversitesine Egea Teslimatı

15'i kesit olarak hazırlanmış 56 Fiat Egea aracı, üniversite ve lise atölye çalışmalarında kullanılmak üzere tahsis etmeye başlayan Tofaş, Uludağ Üniversitesine de bir adet Fiat Egea teslimatı yaptı.

Tofaş, eğitim ve Ar-Ge'ye verdiği desteklerle donanımlı gençlerin yetişmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Tofaş'tan yapılan açıklamaya göre, 'Mesleki Eğitime Destek Programı' kapsamında 15'i kesit olarak hazırlanmış 56 Fiat Egea aracı, üniversite ve lise atölye çalışmalarında kullanılmak üzere tahsis etmeye başlayan Tofaş, Uludağ Üniversitesine de bir adet Fiat Egea teslimatı gerçekleştirdi.

Tofaş Kalite Direktörü Erdal Şimşek, yeni teknolojilere hakim teknik insan gücünün yetiştirilmesi hedefi ile bir adet Egea model otomobili, VI. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri etkinliğinde, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay'a teslim etti.

Egea modelinin geliştirilme sürecinde büyük önem taşıyan 'Yenilikçi Ağırlık Azaltma Teknolojileri' çalışmaları da, VI. Uludağ Üniversitesi Bilgilendirme ve Ar- Ge Günleri kapsamında Tofaş tarafından kurulan stantta öğrencilerle paylaşıldı.

Rektör Prof. Dr. Ulcay ve beraberindeki heyet, Tofaş standını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaynak: AA