Söke Ülkü Ocaklarından Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği

Söke Ülkü Ocağı, Çanakkale şehitlerini düzenlediği etkinlikle andı.

Söke Ülkü Ocaklarından Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği
Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşen anma etkinliğine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Ülkü Ocakları Aydın İl Yöneticisi Abdullah Samet Demirci, Söke Ülkü Ocağı Başkanı Ekrem Erdem başta olmak üzere davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardında şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu.

Ülkü Ocakları Aydın İl Yöneticisi Abdullah Samet Demirci yaptığı konuşmasında; “Çanakkale batı ve emperyalizmle savaştığımız ilk savaş değildir. Bizi bu topraklardan silmek için hep geldiler. Topları, tüfekleri, süngüleriyle geldiler. Ancak vatandan kahramanları Çanakkale’de başta olmak üzere birçok kez destan yazmıştır. Bu vatan ve barak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından gençler tarafından Çanakkale Destanını anlatan oratoryo sahnelendi. Etkinlik katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

Söke Ülkü ocağı başkanı Ekrem Erdem, Çanakkale anma programının gerçekleşmesinde katkı sunan herkese ve etkinliklerine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak: İHA