Sinop'ta KÖYDES Çalışmaları

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında kente son üç yılda 25 milyon 948 bin 541 lira ödenek aktarıldığını bildirdi.

Milletvekili Maviş, yaptığı yazılı açıklamada, proje çerçevesinde 2019 yılına kadar tüm grup yollarının asfaltlanacağını ifade etti.

KÖYDES'in köylerin alt yapı ve yol sorunlarının ortadan kaldırılması noktasında çok önemli bir yer tutuğunu vurgulayan Maviş, şunları kaydetti:

'KÖYDES kapsamında birçok köyümüzün yol ve içme suyu gibi ihtiyaçlarına dönük hizmetler yapılmıştır. Bilindiği gibi milletvekili seçildiğimizde en temel hedefimizi köy grup yollarımızın asfaltlanması olarak belirlemiştik. Bu çerçevede 2019 yılına kadar ihtiyacımız olan bin kilometrelik grup yolunu bitirmeyi bütün muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize taahhüt etmiştik. Bunun için iki şeye ihtiyacımız var demiştik. Birincisi ilave para bulmak, ikincisi mevcut imkanlarımızı verimli kullanmak. Hedefimize ulaşabilmek için yaptığımız girişimler sonuç vermeye başladı. 2019 yılına kadar tüm grup yollarımız asfaltlanmış olacak.'

Kaynak: AA