'Şehit Komandolar Durağı'nda Saygı Nöbeti

Kayseri'de 17 Aralık 2016'da terör saldırısının yaşandığı otobüs durağında saygı nöbeti başlatan emekli Kurtoğlu, her ayın 17'sinde tuttuğu nöbetini bugün de sürdürdü.

Kayseri'de, 17 Aralık 2016'daki terör saldırısında şehit düşen 15 askerin anısına saldırının yaşandığı otobüs durağında 40 günlük saygı nöbet tutan emekli Fevzi Kurtoğlu, her ayın 17'sinde durakta temsili nöbet tutuyor.

1. Komando Tugayı'ndan çarşı iznine çıkan askerlere yönelik hain saldırının yapıldığı otobüs durağında 40 gün nöbet tutan ve nöbetinin 39'uncu gününü de 15 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı önünde geçiren 63 yaşındaki Kurtoğlu, her ayın 17'sinde nöbet tutarak askerlerin anısını yaşatmaya devam ediyor.

Hain saldırıyı unutturmamak için her ayın 17'sinde durağa gelip bir gün nöbet tutacağını belirten Fevzi Kurtoğlu, sabahın erken saatlerinde durağa geldiğini ve şehit 15 asker için durağa 15 Türk bayrağı astığını söyledi.

'Şehitlerimiz unutulmasın diye her ayın 17'sinde burada nöbet tuacağım' diyen Kurtoğlu vatandaşlardan da en azından her ayın 17'sinde buraya gelerek şehitlere dua etmelerini istedi.

Bugün bazı öğrenci gruplarının 'Şehitler Durağı'na' gelerek dua ettiklerini belirten Fevzi Kurtoğlu, daha çok sayıda vatandaşı şehitleri anmaya davet etti.
Kaynak: AA