Öğrenci Servisi Duvara Çarptı Açıklaması 3 Yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yan yoldan çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapan öğrenci servisi önce otomobile ardından da bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada 3 öğrenci yaralandı.

Öğrenci Servisi Duvara Çarptı Açıklaması 3 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, Alipaşa İlkokulu arkası 2. Sokak üzerinden şehir merkezi yönüne gitmekte olan Tayfun Akeğim idaresindeki 59 J 1228 plakalı öğrenci servisi önce Alipaşa İlkokulu 6. Sokak üzerinden çıkış yapmak isteyen Abdi Piyal yönetimindeki 59 FF 116 plakalı otomobile ardından da sokak üzerindeki bir evin duvarına çarparak durabildi.

Kazada serviste bulunan öğrencilerden 3’ü yaralandı. Yaralı öğrenciler olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edildi. Öğrencilerden durumu hafif olan 2’si ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken vücudunda kırık oluştuğu tespit edilen bir öğrenci tedavi altına alındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri de kaza yerinde inceleme yaptı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından bir süre trafiğe kapalı kalan sokak yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA