Nazilli Belediyesi, Anadolu Lisesine Yemekhane Binası Yapıyor

Eğitime verdiği desteği sürdüren Nazilli Belediyesi, Nazilli Anadolu Lisesi bahçesine 85 metrekarelik kantin binası yapımına devam ederken 154 metrekarelik yemekhane binasının da inşaatına başladı.

Nazilli Belediyesi, Anadolu Lisesine Yemekhane Binası Yapıyor
Nazilli Belediyesi okullara ve eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Nazilli Anadolu Lisesinin okul binası içinde yer alan mevcut kantinin ihtiyaçları karşılamakta yetersiz olması nedeni ile okul bahçesi içerisine kantin binası inşa eden Nazilli Belediyesi okul binasına birleşik olacak şekilde yemekhane binasının da inşaatına başladı.

İnşaatına başlanan yemekhane binası 154 metrekare alanı kapsıyor. Yemekhane binası ile kantin binasının en kısa sürede tamamlanarak okulun hizmetine sunulacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak ilçe merkezi ile ova ve kırsal mahallelerde birçok okulun kimi zaman tadilatını kimi zaman boya ve badanasını, araç gereç ihtiyacını, kantinleri ile yemekhanelerini yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Nazilli Belediyesi’nin her zaman, her yerde hizmete devam ettiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi okullarda da Nazilli Belediyesi’nin hizmeti vardır. Okullarımızın eksiklerini Nazilli Belediyesi elindeki imkânlar ölçüsünde tamamlamaya çalışıyoruz. Bu bizim görevimiz. Çünkü biz Nazilli’yi karşılıksız sevdiğimiz gibi eğitime de fazlasıyla önemsiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA