Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması 'Artık Bu Devlet İçerisinde Operasyon Yapamayacaklar'

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Güney Kaya, “300 yıldır bu millet büyük faturalar ödüyor. Ama artık geçti. Bu milletin çocuklarının ısırılmadık yeri kalmadı. O bakımdan ne piyonları ve maşalarıyla ne de içimizdeki uzantılarıyla artık bu devlet içerisinde operasyon yapamayacaklar”

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması  'Artık Bu Devlet İçerisinde Operasyon Yapamayacaklar'
Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği tarafından ‘Memur-Sen’e Davet Tercihimiz Evet’ adlı konferans düzenlendi.

Edibe Can Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Güney Kaya, Ulaştırma Memursen Genel Başkanı Can Cankesen, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkakapı, Memur-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi, kurum müdürleri ve sendika üyeleri katıldı.

300 yıldır bu milletin üzerine operasyonlar yapıldığını vurgulayan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Güney Kaya , “300 yıldır bu millet büyük faturalar ödüyor. Ama artık geçti. Bu milletin çocuklarının ısırılmadık yeri kalmadı. O bakımdan ne piyonları ve maşalarıyla ne de içimizdeki uzantılarıyla artık bu devlet içerisinde operasyon yapamayacaklar” dedi.

Artık örgütlü bir toplum olunduğunu ifade eden Kaya, “60’da darbeyi yaptılar, NATO’yu kapattılar. Milleti sağır, kör, dilsiz yapıp her şeyi istedikleri gibi yaptılar. Bizim darbe tarihimiz çok zengin. Dünyada eşimiz ve benzerimiz yok. Yeni çerileri saymazsak 1876 yılında 2. Abdülaziz’in katledilmesi birinci darbedir. Onu katlettiler. 1876 darbesiyle biz balkanların yarısını kaybettik. 2. Abdülhamid’in tahtan indirilmesi ikinci darbemizdir. Onla beraber Mondros’u imzaladık. Mondros, imparatorluğun sonu demekti. Kökü dışarıda kendisi burada olan bu alçak istihbarat örgütlerinin tüm hamlelerini içimizdeki piyon ve maşalarla yaptılar. Bin yıllık tarihin bize öğrettiği budur. İçerimizde maşaları olduğu için kendileri hareket etmiyordu. Şimdi içimizdeki maşalar bertaraf olunca kendileri hamle yapmaya başladılar ” diye konuştu.

Tük siyasi tarihinde çok önemli bir tercih sürecinin yaşandığını aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ise, “Türkiye’de bugüne kadar siyasi tarihimiz boyunca birçok engellerle karşı karşıya kaldık. 16 Nisan tarihi inşallah Türkiye’de meşru hükümetlere, milli iradeye engel olmaya çalışanların hezeyan tarihi olacaktır. Koalisyonlar içerisinde Türkiye’nin maalesef hizmete susayan insanı, hak ettiği hizmetleri alamamanın ızdırabını yaşıyoruz. 15 yıllık iktidarımız döneminde yine tek başına bir iktidar döneminde ülkemiz, tüm engellemelere rağmen inanılmaz hizmetler üretti. Ancak bu hizmetler üretilirken AK Parti hükümetine, liderine ve bu asil millete engel olmak için birçok tezgahlar uygulanmaya çalışıldı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA