Mehmet Metiner'den Baykal'a: Edepli ol diline ayar ver

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın "Beşer şaşar. Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın." sözlerine ilişkin " Baykal haddini bilsin. Peygamberimizle ilgili konuştuğunda edepli olsun, diline bir ayar versin. Yoksa bu millet bu ayarsızlığının bedelini densizliğin hadsizliğinin bedelini Baykal'a çok fena ödetir." değerlendirmesini yaptı.

Mehmet Metiner'den Baykal'a: Edepli ol diline ayar ver
Mehmet Metiner'den Baykal'a: Edepli ol diline ayar ver
Beyaz Tv'de Türker Akıcı'nın sunduğu 'Ne Var Ne Yok?' adlı programa canlı yayın konuğu olan Mehmet Metiner Deniz Baykal'ın Trabzon'da yaptığı skandal açıklamaya yanıt verdi.

Deniz Baykal'ı sert sözlerle eleştiren Metiner şu ifadeleri kullandı;

EDEPLİ OL, DİLİNE AYAR VER

Bu nasıl bir hadsizliktir, densizliktir, terbiyesizliktir? Bunların hangisinin ağzının ayarı var, freni var Allah aşkına. Baykal'ın da Kılıçdaroğlu'nun da ağzının ayarı yok. Biz Baykal'ı bir şey zannetmiştik. Darbeci bir insan bu. Baykal haddini bilsin. Peygamberimizle ilgili konuştuğunda edepli olsun, diline bir ayar versin. Yoksa bu millet bu ayarsızlığının bedelini densizliğin hadsizliğinin bedelini Baykal'a çok fena ödetir.

ATATÜRK'LE HESAPLAŞMAZSAN NAMERTSİN


Buradan Deniz Baykal'a sesleniyorum. Çıkıp Atatürk'le İnönü'yle de hesaplaşmazsan namertsin. Sözünün eri değilsin. 'Aynı yetkililerin bin katından fazlası Atatürk'te olduğu için Atatürk yanlış yaptı.' dersen alnından öperiz. Atatürk dönemine laf etme, İnönü dönemine laf etme ama sıra Recep Tayyip Erdoğan dönemine gelince diktatör de. Atatürk ve İsmet İnönü partili Cumhurbaşkanı değil miydi?