Marketçi Kadına Saldırdığı İddia Edilen Zanlı Serbest Bırakıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde girdiği marketin kasasında duran bayanın kafasına bir cisimle vuran sonra kasadaki paraları alıp kaçtığı iddiasıyla yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Marketçi Kadına Saldırdığı İddia Edilen Zanlı Serbest Bırakıldı
Olay, Murtaza Mahallesi Dışçeşme Sokak üzerindeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre, Nuri B. (50) önceki gün öğlen saatlerinde girdiği marketin sahibi Gözde Türk Keleş’ten (25) bir paket sigara istedi. Sigarayı reyondan almak için arkasına dönen kadına cebinde poşet içerisinde getirdiği cisim ile vuran zanlı kasadaki yaklaşık 100 TL parayı alıp kaçtı. Başına aldığı darbe ile yaralanıp yere düşen marketçi kadın yakınlarının yardımı ile özel hastaneye kaldırılmış ve tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Polis ekipleri tarafından çevredeki güvenlik kameraları taranarak tespit edilen Nuri B. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı saldırıya uğrayan market sahibi ve mahalle sakinleri tarafından teşhis edilirken, yapılan sorgulamasında hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nuri B. savcılığın tutuklama talebi ile gönderdiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA