Konyaaltı'nda 'Güvenlik' Konuşuldu

Konyaaltı ilçe Kaymakamlığı bünyesinde her ay gerçekleştirilen ‘İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı’nın dördüncüsü, Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Konyaaltı'nda 'Güvenlik'  Konuşuldu
Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı’na Konyaaltı Belediyesi ev sahipliği yaptı. Konyaaltı İlçe Kaymakamlığı’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantıya, Konyaaltı Belediyesi Başkan vekili Edip Kemal Bahadır, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) temsilcileri, kaymakamlık birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Çetin, katılımcıları zabıta ekiplerinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Konyaaltı Belediyesi Başkan vekili Edip Kemal Bahadır ise “Zabıta ekiplerimiz ve güvenlik personelimiz ile ilçemizin güvenliğine katkı sunmaya çalışıyoruz. Özellikle sokaklarda görev alan temizlik personelimizden, şüphelendikleri kişi ya da olaylar hakkında emniyeti bilgilendirmelerini istiyoruz. Emniyet ve jandarma ile her zaman iş birliği halindeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA