Gölbaşı'nda Köy Muhtarlarıyla Toplantı Yapıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Kaymakam Murat Zadeleroğlu 15 köy muhtarı ile bir araya gelip köylerin sorunlarını konuştu.

Gölbaşı'nda Köy Muhtarlarıyla Toplantı Yapıldı
Kaymakam Murat Zadeleroğlu’nun Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirdiği toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Personel Binbaşı Serdar Atakan, Yazı İşleri Müdürü Sait Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Kuşoğlu, Emrullah Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Müftüsü Selami Sayın, İlçe Sağlık Müdürü Davut Kıskaç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Hüseyin Bilik ve 15 köy muhtar katıldı.

Köy muhtarlarının, köyleriyle ilgili konuları dile getirdiği toplantıda konuşan Kaymakam Murat Zadeleroğlu, şuana kadar 15 köyün altyapı ve su sorununun çözüldüğünü ve parke taşı döşemesinin tamamlandığını belirtti.

Kaymakam Zadeleroğlu, “Önümüzdeki bir buçuk yıl içerisinde tüm köylerimizin öncelikle altyapı sorunlarını çözerek parke taşı döşemesi tamamlanacak” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Personel Binbaşı Serdar Atakan ise konuşmasında köy muhtarlarının özellikle güvenlik konusuyla ilgili sürekli jandarma ile irtibat içinde olması gerektiğini vurguladı.

İlçe Sağlık Müdürü Davut Kıskaç, kanser tarama konusunda Adıyaman genelinden geride olduğunu, kanserin tedavisinde erken teşhisin önemli olduğunu dile getirdi.
Kaynak: İHA