Deforme Olan Hatlar Yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, ömrünü tamamlamış kanalizasyon hatlarını sağlıklı bir yapıya kavuşturmak için Salihli ilçesine bağlı Adala Mahallesinde yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Deforme Olan Hatlar Yenileniyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde altyapıda sıkıntı yaşanan noktaları tespit edip çalışmalarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Salihli’nin Adala Mahallesinde ömrünü tamamlamış kanalizasyon hattının deforme olan bölümünü sağlıklı bir yapıya kavuşturdu. Mahallede bulunan kanalizasyon hattında deforme olan alanı belirleyen ekipler yaptıkları çalışmayla mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntıya neşter vurdu. Hatta yaşanan arızalar MASKİ’nin çalışmasıyla son buldu.

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, mahallelerin altyapı noktasında yaşadıkları sıkıntıları titiz bir çalışma ile tespit ettiklerini söyledi.

Daire Başkanı Patel, “İl genelinde sağlıklı altyapı sistemleri kurmak için meşakkatli çalışmalar yapıyoruz. Mahallelerimizde ortaya çıkan sorunlara çözüm üretmek için uğraş veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Salihli’nin Adala Mahallesinde bir bölümü deforme olan kanalizasyon hattını yeniledik” dedi.

Kaynak: İHA