Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Özlü Düzce'de

Bakan Özlü: 'Suriye'de operasyonlar yapıyoruz, dikkat edin son 2 aydır terör örgütlerinden pek ses, seda çıkmıyor çünkü inlerine kadar gidip terör örgütlerinin, adeta bataklığı kurutmak gibi inlerini kurutuyoruz'.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 'Suriye'de operasyonlar yapıyoruz, dikkat edin son 2 aydır terör örgütlerinden pek ses, seda çıkmıyor çünkü inlerine kadar gidip terör örgütlerinin, adeta bataklığı kurutmak gibi inlerini kurutuyoruz.' dedi.

Özlü, kentte bir alışveriş mağazasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de birçok tüccar, ticaret yapan girişimci bulunduğunu fakat marka olanların sayısının çok az olduğunu söyledi.

'Türkiye'nin markalara ihtiyacı vardır.' diyen Özlü, 'Bizim marka değeri olan şirketlere ihtiyacımız var. Marka değeri olan şirketlerin, marka değeri olmayanlara göre karlılık oranı aşağı yukarı bir kat fazladır. Yani marka değeri olmayan yüzde 5 kar ediyorsa marka değeri olanlar yüzde 10 kar eder. Bu önemli bir nokta.' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Özlü, 'Yurt dışında olanları görüyorsunuz. Suriye'de operasyonlar yapıyoruz, dikkat edin son 2 aydır terör örgütlerinden pek ses, seda çıkmıyor çünkü inlerine kadar gidip terör örgütlerinin, adeta bataklığı kurutmak gibi inlerini kurutuyoruz. Dolayısıyla başarılı operasyonlar yürütüyoruz. Bundan son derece memnunum.' şeklinde konuştu.

Almanya'da, Hollanda'da, İsveç ve Avusturya'daki yaşanan olaylara değinen Özlü, şunları kaydetti:

'Önümüzdeki günlerde, 16 Nisan'da bir referandum var. Bu referandum, aslında bir seçim değil. Bir partiyi seçmeyeceğiz. Bir milletvekili ya da bir belediye başkanı seçmeyeceğiz. Burada ya 'evet' ya 'hayır' kullanacağız. Şu kadarını söyleyeyim, 18 maddelik bir paket söz konusu. Biz bunu parti olarak yapmadık, MHP ile beraber yaptık. Bu paketin sadece bir maddesi bile evet demek için yeterli.'

Konuşmaların ardından Özlü ve beraberindeki heyet alışveriş mağazasının kurdelesini keserek mağazayı hizmete açtı.
Kaynak: AA