Başkan Yanılmaz, O İşçileri Ödüllendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, çöp konteynerindeki el bombasını bulan ve maaşı değerindeki bulduğu parayı polise teslim eden temizlik işçilerini ödüllendirdi.

Başkan Yanılmaz, O İşçileri Ödüllendirdi
Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde temizlik işçisi olarak çalışan Ahmet Kodat, geçtiğimiz hafta kaldırımı süpürürken yerde maaşından fazla Euro bulmuş ve polise teslim etmişti. Bugün de temizlik işçilerinden Sedat Düztaş ve Suat Akgün, çöp konteynerini boşaltmak isterken poşet içerisinde el bombası bularak yaşanacak bir faciayı önlemişti. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, örnek ve duyarlı davranışlarından dolayı temizlik işlerinde çalışan işçiler plaket ve altınla verdi.

"Personelimiz örnek oluyor"

Çok farklı bir ödül töreni olduğunu belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Personellerinin üstlerine düşen her türlü işi yaparken aynı zamanda göstermiş oldukları hassasiyete ve iradeyle ilimizin dürüst insanlarının neyi yapması gerektiğine örnek oluyor. Yine hassasiyetle ilimizin güveliğini temin ediyorlar” dedi.

Bir personelinin yolda bulduğu parayı emniyete teslim ettiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, “Bulduğu para miktarı hemen hemen maaşından daha fazla. Yine bir diğer iki personelimiz temizliği yaparken çöp konteynerinde bir el bombası buluyor. Bunu da patlamadan, etrafına zarar vermeden emniyeti çağırarak onlara teslim ediyorlar. Ben her 3 personelimizi de tebrik ediyorum. Onların göstermiş olduğu insani davranışlar diğer tüm insanlığa da örnek olan davranışlardır” diye konuştu.

Kaynak: İHA