Bakan Özhaseki Açıklaması 'Hollanda'da Teröristler Cirit Atıyor Onlara Her Şey Serbest'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Hollanda’da bütün teröristler cirit atıyor. Her türlü gösteriyi yapıyor. Fakat Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bakanı sizin seçtiğiniz gidince kapılar kapanıyor. Köpeklerle saldırıya geçiyorlar bu ne manaya geliyor. Onların anlayacağı tek dil bu ülkenin güçlü olmasıdır” dedi.

Bakan Özhaseki Açıklaması 'Hollanda'da Teröristler Cirit Atıyor Onlara Her Şey Serbest'
Bir dizi açılış ve toplantılara katılmak için Gaziantep’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehitkamil ilçe Belediyesi tarafından yapılan Fıstık Mahalle Parkı açılışına katıldı.

Özhaseki, Hollanda’nın Türk bakanlara yaptığı uygulamaya sert bir şekilde tepki göstererek, Hollanda’nın kapılarının teröristlere açık olduğunu fakat seçilmiş bakanlarımıza kapalı olduğunun altını çizdi. Hollanda hükumetine tepki gösteren Özhaseki, “Hollanda’da bütün teröristler cirit atıyor. Her türlü gösteriyi yapıyor. Fakat Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bakanı sizin seçtiğiniz gidince kapılar kapanıyor. Köpeklerle saldırıya geçiyorlar bu ne manaya geliyor. Onların anlayacağı tek dil bu ülkenin güçlü olmasıdır. İnşallah biz bunu sağlayacağız. Bunu sağlamak için güçlü bir evet çıkarmamız gerekiyor. Her dönemde siyasiler Türkiye’yi yönetmek istediğinde vesayetçiler rahatsız oldular. Milli ve manevi değerlere ait kanun ve yasalar yapılıp milleti rahatlatacak işler yapıldığında bunlar yerlerinde duramazlar. İhtilaller yapıyorlar. Allah onlara fırsat vermesin. Bu ihtilallerTürkiye’yi geriye götürdü. Hırsızlık, yolsuzluk, Türkiye’nin küçülmesi hep o dönemde oldu. Bizim iktidarımızda da her yolu denediler. Ama şükürler olsun bu işlerin karşısında korkmayan lider Recep Tayyip Erdoğan vardı. Ama artık bunun kurumsal olarak toprağın altına gömmenin vakti geldi. Bu anayasa reformu saydığım sebeplerden dolayı bir an önce geçmelidir. Anayasa reformundan sonra hepimiz rahatlayacağız, önümüz açılmış olacak. Çok güçlü iktidarlar olacak. Bu iktidarlar bu ülkeyi kalkındıracak. Bu coğrafyada ezanların susmaması, bayrağımızın dalgalanması için tek şart güçlü olmaktır. Bu coğrafyada güçlü olmazsan yaşatmazlar” dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Fıstık Mahalle Parkı açılışına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA