ASGD, Malatya Sporun Sorunlarının Vali Toprak İle Paylaştı

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi yönetim kurulu Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek, bölge sporu ile ilgili sorunları paylaştı. .

ASGD, Malatya Sporun Sorunlarının Vali Toprak İle Paylaştı
Aziz Yiğit, Fatih Avcı, Bünyamin Karaçorlu ve Akif Çelik’ten oluşan heyet, Vali Toprak’ı makamında ziyaret ederek, Malatya sporunun sorunları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette yapımı devam eden Malatya Stadyumu görüşülerek, amatör kulüplerin sorunları gündeme getirildi.

27 bin 44 kişilik Malatya Stadyumunun bir an önce tamamlanması için hem masa başında hem sahada süreci yakından takip ettiklerini ifade eden Malatya Valisi Mustafa Toprak, süreç hakkında bilgi verdi. Stadı kendisinin de incelediğini kaydeden Toprak, stadın çim zemininin yeni yeni kök salmaya başladığını söyledi.

Amatör futbolu da takip ettiğini belirten Toprak, geçtiğimiz günlerde Yeşiltepe bölgesine gittiğini ve ciddi sayıda futbolseverin orada olmasını sevindirici bir gelişme olarak gördüğünü ifade etti.

Toprak’a amatör kulüplerin o bölgede kendilerine ait bir kulüp odası istediklerini aktaran heyet, bu projenin amatörün kurtuluşu olduğunu söyledi.



Bunun üzerine oraya uygulanabilecek proje konusunda çalışılabileceğini ve konun takipçisi olacağını aktaran Vali Mustafa Toprak, istişarelerle böyle bir tesisin yapılabileceğini belirtti.

Kaynak: İHA