AK Partili Gider, Referandum Çalışmaları İçin Biga'da

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle referandum çalışmalarında bulundu.

AK Partili Gider, Referandum Çalışmaları İçin Biga'da
Biga ve Karabiga Kadın kolları ile birlikte kahvaltıda buluşan Milletvekili Gider, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum sonucunun ’Evet’ olması durumunda Türkiye’de gerçekleştirilecek olan yeni projeleri anlattı. Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini kaydeden Gider, "Biz Türkiye’nin daha yönetilebilir olması için cumhurbaşkanımızın ön gördüğü yönetim sistemini vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Çanakkale’de ilçelerimizde geziyoruz. Grup başkanvekilimiz de Türkiye’ye bu paketi anlatmak için çaba sarf ediyor. Her koldan vatandaşlarımıza Türkiye’mizin daha iyi yönetilebilir hale gelmesi için derdimizi anlatma peşindeyiz" dedi.

Kahvaltının ardından Biga ilçesinde yeni yapılacak olan İçdaş Fen Lisesi’nin inşaatında incelemelerde bulunan Gider, "Fen Lisesinin temeli de atılıyor. Bizim çok heyecanlandığımız, çok mutlu olduğumuz proje. Bu anlamda İçdaş’a çok teşekkür ediyorum. Yer seçimi doğru. Burası okullar bölgesi. İnşallah Fen Lisesi yeni binası hizmete girdikten sonra eğitim kalitesi daha da artacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA