Viranşehir'de Fidan Dikme Kampanyası

Viranşehir Belediyesi tarafından ilçede fidan dikme kampanyası başlatıldı

Viranşehir'de Fidan Dikme Kampanyası
Daha yeşil bir ilçe için kolları sıvayan Viranşehir Belediyesi park bahçe işleri müdürlüğü,ilçe genelinde mezarlıklar başta olmak üzere cami, park,bahçe ve yol refüjlerin ağaçlandırılması için fidan dikme kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde Selahattin Eyyübi Mahallesindeki mezarlığa yüzlerce ağaç dikildi. Fidan dikim törenine Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Belediye Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi, Viranşehir Tarım Lisesi Müdürü Nedim Özkan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için ağaç dikmenin önemli bir adım olduğunu ifade eden Kaymakam Çimşit, "Viranşehir Belediyesi tarafından yapılan bu çalışmayı canı gönülden destekliyoruz. Yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına verdikleri önemden dolayı Viranşehir Belediyesine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Arslan Çiftçi ise, daha Yeşil bir Viranşehir için yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını belirterek, kampanya çerçevesinde ağacı toprakla buluşturacaklarını söyledi.



Viranşehir Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürülüğünce başlatılan ağaç dikim çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Kaynak: İHA