Vali Tuna Kırsal Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürdüğü Keş Mahallesinde, birlik ve beraberliğin korunması gerektiğini söyledi.

Vali Tuna Kırsal Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Vali Tuna kırsal mahalle ziyaretleri programını Siverek ilçesine bağlı Keş kırsal mahallesiyle devam etti.

Ziyaret kapsamında, Keş Mahallesi sakinleri olan Karakeçililerin birlik ve beraberliğe verdiği önemin örnek olduğunu belirten Vali Tuna, “Karakeçili ailesi çok geniş bir ailedir. Bu devletin görevlileri olarak, milletin hizmetinde insanlar olarak özellikle burası gibi hassas olan bölgelerde kendi iç bütünlüğünü muhafaza eden bütün bu ailenin fertleri içerisinde onların yanlış yapmamaları, birbirine bağlı, birbirini seven insanlar olarak hayatına devam etmeleri için üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren siz değerli aile büyüklerine teşekkür etmek istiyorum. Zor zamanlardan geçiyoruz ama bugünümüze şükretmemiz lazım çünkü bugün buralarda olamayabilirdik. 15 Temmuz işgal girişimini yaşadık. Bundan sonra her şey daha güzel olacak İnşallah” dedi.

Köyün ileri gelenlerinden köy halkının sıkıntılarını dinleyen Vali Tuna konuşmasının devamında, “Türkiye nerelerden nerelere geldi bunu hepimiz görüyoruz. Aşamayacağımız sıkıntılarımız yok. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimiz koruyalım, devletimizin yanında olalım. Devletimiz de zaten bu sıkıntıları çözmek için çalışıyor. Bizim de el birliğiyle çalışmamız lazım. Çocuklarımızın eğitimi önceliğimizdir. Onları okutarak iyi yerlere gelmeleri için onlara fırsat vermeliyiz. Ülkemiz fırsatlar ülkesi, bunu çok iyi görmek lazım” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Siverek Kaymakamı Metin Demirel de eşlik etti.
Kaynak: İHA