Suluova'da İş Yerinin Kundaklandığı İddiası

Suluova’da yurt dışına ihracat yapan bir mobilya imalathanesinin kundaklandığı iddia edildi.

İlçenin Mağosa Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesinde ahşap tasarım ve mobilya sistemleri üzerine imalat yapan firma Sahibi Mehmet Kılıç, 2 katlı iş yerinin gece geç saatlerde kundaklandığını ve imalathanenin yandığını belirtti.

Gece yarısı meydana gelen yangını haber alır almaz iş yerine gittiğini ve büyük üzüntü yaşadığını belirten Kılıç, iş yerindeki güvenlik kameralarından tespit edilen şüphelinin imalathanede 6 ay kadar çalıştığını, ancak son haftalarda işe çeşitli bahaneler üreterek düzenli gelmediğini, çalışmadığı halde de para istediğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Yangında zarar gören iş yerine gelerek firma sahibi Kılıç'ı teselli eden Belediye Başkanı Fatih Üçok ise 'Gerçekten çok üzüntü verici bir durum. İlçemizden yurt dışına ihracat yapan ve birçok kişiye iş veren bir firmamız zarara uğradı. Bu olayı yapanın ruh sağlığından şüphe etmek lazım. Hem iş adamımıza, hem çalışanlara hem de ilçemiz ekonomisine zarar verdi. Allah sabır versin. Biz belediye olarak kendilerine destek olacağız.' diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA