Şampiyonlar Sevincini Başkan Kayda İle Paylaştı

Manisa’da düzenlenen turnuvada tüm rakiplerini yenerek Manisa Şampiyonu olan 50. Yıl Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı, sevincini Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile paylaştı.

50. Yıl Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımı ve Okul Müdürü Fatih Akın, Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Karakuş, Ali Fuat Emlük ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Müsabakalar sonucunda şampiyon olan 50. Yıl Ortaokulu Yıldız Futbol Takımını tebrik eden Başkan Zeki Kayda, “Sizler elde ettiğiniz şampiyonluktan dolayı tebrik ediyorum. Sizleri yetiştiren ve Manisa Şampiyonu olmanızı sağlayan 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Fatih Akın ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Ali Fuat Emlük ve Mehmet Karakuş’a çok teşekkür ederim. Bölge finallerinde başarılar diliyorum, yolunuz açık ve başarılarınız daim olsun.” dedi.

Öte yandan Manisa’da düzenlenen turnuvada tüm rakiplerini yenerek Manisa Şampiyonu olan 50. Yıl Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı’nın Bölge Finallerinde Manisa’yı temsil edeceği öğrenildi.

Seminerde Kula Sağlık Grup Başkanı Dr. Rıza Çete tarafından öğrencilere bağımlılıkla mücadele yöntemleri konulu sunum yapıldı.
Kaynak: İHA