Muş Heyeti İş Gezisini Sürdürüyor

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) heyeti, Balkan ülkelerinde iş ve inceleme gezisini sürdürüyor.

Muş Heyeti İş Gezisini Sürdürüyor
Saraybosna Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sedat Yıldız ile bir araya gelen Muş heyeti, Bosna’da ticari faaliyetlerin nasıl yürütüldüğünü ve nelerin daha faydalı olduğu konular hakkında bilgi aldı. Türkiye’den zaman zaman böyle heyetlerin geldiğini ifade eden Yıldız, iş adamlarının buralarda yapacakları yatırımlar hakkında her türlü desteği verdiklerini ve kendilerine yardımcı olduklarının altını çizdi.

MUŞ TSO Yönetim Kurulu Üyesi, Meclis Başkan Yardımcısı Yusuf Koç, meclis üyeleri M. Şerif Uygur, Mücahit Mutlu ve programa katılan firma temsilcilerinin hazır bulunduğu görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

MUŞ TSO heyetinin son durağı Bosna Hersek’in Tuzla kenti oldu. Burada Türk Bosna Hersek İşadamları Derneğini (TUBSİAD) ziyaret eden Muş heyeti adına konuşan MUŞ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldırak, her iki ülke arasında yapılacak olan görüşmelere, atılacak olan adımlara birlik ve beraberliğe katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.



Görüşmelerden sonra heyet temsilcileri birbirlerine hediyeler takdim etti. MUŞ TSO heyetinin Balkan ülkelerine düzenlediği iş ve inceleme gezisi bugün sona eriyor.
Kaynak: İHA