Market Sahibi Kadına Saldıran Şahıs Yakalandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde marketin kasasında duran kadının kafasına içki şişesi ile vurduktan sonra kasadaki paraları alıp kaçan şahıs olaydan bir gün sonra yakalandı.

Market Sahibi Kadına Saldıran Şahıs Yakalandı
Olay, Murtaza Mahallesi Dışçeşme Sokak üzerindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dün öğlen saatlerinde markete gelen şahıs marketin sahibi Gözde Türk Keleş’ten (25) bir paket sigara istedi. Sigarayı reyondan almak için arkasına dönen kadına içki şişesi ile vuran saldırgan kasadaki yaklaşık 100 TL parayı alıp kaçtı. Başına aldığı darbe ile yaralanıp yere düşen kadın yakınlarının yardımı ile özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kafasına 8 dikiş atılan kadın akşam saatlerinde hastaneden taburcu edildi.

Verilen eşkal doğrultusunda kaçan saldırganı bulmak için titiz çalışma başlatan polis ekipleri güvenlik kamera görüntülerinden Nuri B.’yi tespit etti. Kimliği tespit edilen Nuri B. Bu gün öğlen saatlerinde ilçe merkezinde bir otomobilin içerisinde yakalandı. Market sahibi Gözde Türken Keleş, kendisine saldıran kişinin Nuri B. olduğunu teşhis edince zanlı gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Zanlının emniyete girişi sırasında kadının yakınları tepki gösterdi.

Emniyette sorgusu süren şahsın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Kaynak: İHA