KYK Çınaraltı Söyleşilerinde Gazeteci-Yazar Turgay Güler'i Konuk Ediyor

KYK Erzincan İl Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik Gazeteci-Yazar Turgay Güler’in katılacağı bir konferans düzenlenecek.

KYK Çınaraltı Söyleşilerinde Gazeteci-Yazar Turgay Güler'i Konuk Ediyor
Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında etkinlikler düzenleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı KYK yurtlarında barınan öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel ve manevi gelişimleri için her türlü imkân ve fırsatları seferber ediyor.

Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında düzenlenen ve gazeteci yazar Turgay Güler tarafından verilecek olan “Yeni Türkiye Yeni Gelecek” konulu Konferans 20 Mart 2017 Pazartesi günü saat 19.30 da İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Konferansla ilgili olarak açıklama yapan KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, “Lisans-Önlisans Eğitimleri süresince Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan öğrencilerin aldıkları akademik eğitimle birlikte onların ülke meseleleri, geleceği ve ekonomisi, siyasi hayatıyla ilgili olarak daha donanımlı olmaları; KYK’nın onlar için ikinci bir okul olmasını arzu ediyoruz. Bunun için gençlerimiz yoğun akademi programları arasında, yurtlarımızda düzenlenen proje, aktivite ve farklı kurslarla daha aydınlık bir geleceğe hazırlanma imkânı sunuyoruz. Böylece her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı etkinliklerimizi farklı isim ve kariyer sahibi kişilerle sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.

Sariçiçek açıklamasında 24 Nisan’da da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun Erzincan’da gençlerle buluşturulacağını ifade etti.

Kaynak: İHA