Kavak'ta Belediye Sosyal Tesisleri Alevlere Teslim Oldu

Samsun’un Kavak ilçesinde Güven Göleti Mesire Alanı’nda çıkan yangında belediye sosyal tesisleri alevlere teslim oldu.

Kavak'ta Belediye Sosyal Tesisleri Alevlere Teslim Oldu
Kavak’ta dün akşam 21.00 sıralarında Güven Göleti Mesire Alanı’nda yangın çıktı. Yangında Kavak Belediyesi’ne ait sosyal tesis tamamen yandı. Yangının henüz neden kaynaklandığı bilinmezken, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yangının çıkış sebebi ile ilgili idari ve adli tahkikat başlatıldığını açıkladı.

Sarıcaoğlu, “Dün akşam 21.00 saatlerinde almış olduğum telefonla Güven Göleti’nde bulunan belediyemize ait sosyal tesisin henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde çıkan yangınla tamamen yandığını öğrendim. İtfaiye ekipleri anında müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştılar fakat sosyal tesisimiz ahşap yapı olduğu için kontrol ne yazık ki mümkün olmadı” dedi.



"Kavak’ın akciğeri yandı"

İlçenin akciğeri olan, doğal güzellikleriyle birçok vatandaşa hizmet veren böylesine güzel bir tesisin talihsiz bir olay sonucu yok olmasının herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Sarıcaoğlu, “Yaz sezonunun girmesine çok kısa bir süre kala böylesine üzücü talihsiz olayın elbette ki telafisi olacaktır. Gerekli istişare ve değerlendirmeleri yaptık çok daha iyisini ve güzelini bir an önce yapmaları için ekiplerimize talimat verdim. Yaz sezonuna yetiştirilmek üzere ekiplerimiz çalışmalara başladılar. Çok kısa sürede böylesine güzel bir ortamı çok değerli hemşehrilerime tekrar kazandırmak için kolları sıvayacağız. Bizleri mutlu eden olay ise yaşanan bu talihsizlikte herhangi bir can kaybının olmaması. Tüm hemşehrilerimin gönlü rahat olsun. Yaz sezonu gelmeden çok daha iyisi ve güzeliyle orada bir sosyal tesis inşa edeceğiz” diye konuştu.

Sarıcaoğlu, konu ile ilgili olarak gerekli idari ve adli tahkikatın başlatıldığını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA