HAYAD'dan Başarı Plaketi

Anadolu Hasta ve Hasta Yakını Hakları Derneği (HAYAD) tarafından yılın başhekimi ve yılın hekimine plaket verildi.

HAYAD'dan Başarı Plaketi
HAYAD tarafından 2016 yılında yapılan hasta ve hasta yakınları memnuniyet anketi sonucunda Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fatih Doğan’ı ‘yılın başhekimi’, Ortopedi Uzmanı Yard.Doç Dr. Bayram Tosun’u ‘yılın hekimi’ olarak belirledi. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar ve bazı yönetim kurulu üyeleri tarafından yılın başhekimi ve yılın hekimine plaketleri takdim edildi.

Plaket takdim törenine Emniyet Müdürü Metin Alper, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, KHB İdari Hizmetler Daire Başkanı Osman Aydın, Mali Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Halil Kaya hazır bulundu.

Yusuf Babar, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin her geçen gün kendini yenileyerek, hasta ve hasta yakınlarının daha iyi hizmet almasını sağladığını belirterek, “Artık gerek bölge bazında gerekse ülke genelinde isminden bahsettirmesinin yanında şimdiye kadar 22 ülkeden de hasta kabulü yaparak sağlık turizmi yönünden de büyük başarılara imza atmaktadır. İşte bu noktada yaptığımız memnuniyet anketinde gerek hasta ve hasta yakınlarının gerekse çalışanların takdirini kazanan Başhekim Fatih Doğan ve Bayram Tosun’a plaketlerini takdim ettik” dedi.

Fatih Doğan, hasta ve hasta yakınlarından böyle bir plaketi almanın kendisini memnun ettiğini belirterek, hizmet kalitesini daha da yükseltmenin gayretinde olacaklarını söyledi.



Bayram Tosun ise konuşmasında, HAYAD tarafından böyle bir ödüle layık görülmesinin kendisini oldukça beni duygulandırdığını belirterek, yapılan hizmetlerin insan odaklı olduğunu söyledi.



KHB Genel Sekreteri Erdoğan Öz ise, plaket aldıklarından dolayı Doğan ve Tosun’u kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Kaynak: İHA