'Gelişim Üniversitesi 6. Medya Ödülleri' Dağıtıldı

AA'ya 'Yılın En İyi Haber Ajansı' ödülü takdim edildi AA İstanbul Haberleri Editörü Altınalan: 'Anadolu Ajansı çalışanları olarak bizler, ekran önünde olmadığımızdan, medyada gördüğünüz haberlerin büyük çoğunluğunun altında imzamız olmasına rağmen, bu durum kamuoyu tarafından bilinmemektedir. Hal böyleyken sizlerin bizim çabalarımızı ve özverimizi takdir etmeniz çok anlamlı'

İstanbul Gelişim Üniversitesinin 6. Medya Ödülleri sahiplerini buldu.

Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, dünya üniversitesi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Üreten ve başarıdan başarıya koşan bir nesil arzu ettiklerini vurgulayan Gayretli, 'Bizler geleceğe yatırım yapmadığımız takdirde, sudan çıkmış bir balık haline geliriz. Her ne olursa olsun Türkiye her zaman dünya liderlerinden biri olarak devam edecek. Nereye kadar? Kıyamete kadar. Avrupası, Amerikası, Asyası ne yaparlarsa yapsınlar bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman, hiçbir şekilde bizi mağlup edemeyecekler. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak ve şahs-ı manevi oluşturduğumuz takdirde hiçbir şekilde bizi alt edemeyeceklerini 15 Temmuz'da göstermiş olduk.' diye konuştu.

- AA'ya 'Yılın En İyi Haber Ajansı' ödülü

Konuşmaların ardından, 23 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen 6. Medya Ödülleri dağıtıldı.

'Yılın En İyi Haber Ajansı' ödülüne layık görülen Anadolu Ajansı'nın ödülünü, AA İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan aldı.

Altınalan, ödül için teşekkür ederek, 'Anadolu Ajansı çalışanları olarak bizler, ekran önünde olmadığımızdan, medyada gördüğünüz haberlerin büyük çoğunluğunun altında imzamız olmasına rağmen bu durum kamuoyu tarafından bilinmemektedir. Hal böyleyken sizlerin bizim çabalarımızı ve özverimizi takdir etmeniz çok anlamlı.' dedi.

'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün Hülya Koçyiğit'e verildiği törende, Star TV, CNN Türk, Gözde Atasoy Kökçü, Cem Öğretir, Kahvaltı Haberleri, Cumartesi & Pazar Sürprizi, Nursel'in Evi, Stadyum, Doğrudan Siyaset, Yaşasın Hayat, Habertürk, Özge Mayetin, Renkli Sayfalar, Esra Erol'da, Pelin Çift ile Gündem Ötesi, Adem Metan Show, İrem Sak, Buğra Gülsoy, Harun Kolçak, Grup 27, Berkay, Nihat Odabaşı, Simge, Derya Uluğ, Anıl Durmuş, Eypio & Burak King, Atiye, Serkan Kaya, Öykü Gürman, İçerde, Toygar Işıklı, Sıfır Bir, Demet Özdemir, Furkan Palalı, Nazlı Kar, Kerem Poyraz, Dağ 2, Kerem Kobanbay, Dost Elver, Lavinya Ünlüer ve Alp Özer çeşitli kategorilerde ödül aldı.

Kaynak: AA