Eğitimde İşbirliği

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya İl Müftülüğü arasında, ‘eğitimde işbirliği protokolü’ imza töreni gerçekleştirildi.

Eğitimde İşbirliği
Valilik Toplantı Salonundaki imza törenine, Vali Ahmet H. Nayir, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, “Bu protokol ile örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitim ve öğretimi faaliyetlerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliği çerçevesinde, temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin benimsetilmesi; onların mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, öğretmenlerin ve din görevlilerinin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır” diye konuştu.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya İl Müftülüğü arasındaki ‘eğitimde işbirliği protokolü’ Vali Ahmet H. Nayir başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ile İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından imzalandı. (EFE)
Kaynak: İHA