CK Akdeniz Elektrik'ten Avantajlı Tarife Standı

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Değerli: 'Abonelerimiz, standımıza uğrayarak avantajlı tarifelerimiz hakkında bilgi alabilir, serbest tüketici sözleşmesi imzalayarak diledikleri tarifeden yararlanmaya başlayabilirler'.

CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ, avantajlı tarifelerini daha çok kişiye ulaştırmak için bir alışveriş merkezinde stant açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Antalya, Burdur ve Isparta’da 1,7 milyon aboneye hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, avantajlı tarifelerinden daha fazla kişinin faydalanmasını sağlamak için Antalya Özdilek Alışveriş Merkezi’nde stant açtı.

Şirket personeli, ziyaretçilere 'Enerjim Zamsız, Enerjim Sigortalıyor, Enerjim Akıllı ve Enerjim İndirimli' tarifeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Yıl boyunca elektriğin birim fiyatına gelen zamlardan abonelerin etkilenmemesini sağlayan 'Enerjim Zamsız' tarifesi, yoğun ilgi gördü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, şirket olarak müşteri memnuniyetini ve ulaşılabilirliği çok önemsediklerini kaydetti.

Değerli, 'AVM’de stant açarak özellikle hafta içi çalışan abonelerimize ulaşmayı amaçladık. Hafta içi müşteri hizmet merkezlerimiz ve N Kolay şubelerimize gitme fırsatı bulamayan, elektrik faturası aylık ortalama 82 lira ve üzerinde olan abonelerimiz, AVM ziyaretleri sırasında standımıza uğrayarak avantajlı tarifelerimiz hakkında bilgi alabilir, serbest tüketici sözleşmesi imzalayarak diledikleri tarifeden yararlanmaya başlayabilirler.' ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda serbest tüketici hakkına sahip olan abonelerle sözleşme imzalayarak istedikleri tarifeden hemen yararlanmaya başlamalarını sağlayan CK Akdeniz Elektrik'in standı, 19 Mart'a kadar açık kalacak.

Kaynak: AA