CK Akdeniz Elektrik'in Avantajlı Tarifelerini Anlatmaya Devam Ediyor

CK Akdeniz Elektrik, Enerjim Zamsız, Enerjim Sigortalıyor, Enerjim Akıllı ve Enerjim İndirimli tarifelerini anlatmaya devam ediyor.

CK Akdeniz Elektrik'in Avantajlı Tarifelerini Anlatmaya Devam Ediyor
CK Akdeniz Elektrik, avantajlı tarifelerinden daha fazla kişinin faydalanmasını sağlamak için 12-19 Mart tarihleri arasında Antalya’da bir alışveriş Merkezi’nde stant açtı. Ziyaretçilerine Enerjim Zamsız, Enerjim Sigortalıyor, Enerjim Akıllı ve Enerjim İndirimli tarifeleri hakkında detaylı bilgi veren CK Akdeniz Elektrik, yıl boyunca elektriğin birim fiyatına gelen zamlardan abonelerin etkilenmemesini sağlayan Enerjim Zamsız tarifesinin yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

AVM etkinliğinde avantajlı tarifeleri hakkında detaylı bilgi veren CK Akdeniz Elektrik aynı zamanda serbest tüketici hakkına sahip olan abonelerle sözleşme imzalayarak istedikleri tarifeden hemen yararlanmaya başlamalarını sağlıyor.

Şirket olarak müşteri memnuniyetini ve ulaşılabilirliği çok önemsediklerini dile getiren CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “AVM’de stant açarak özellikle hafta içi çalışan abonelerimize ulaşmayı amaçladık. Hafta içi Müşteri Hizmet Merkezlerimiz ve N Kolay şubelerimize gitme fırsatı bulamayan, elektrik faturası aylık ortalama 82 TL ve üzerinde olan abonelerimiz, AVM ziyaretleri sırasında standımıza uğrayarak avantajlı tarifelerimiz hakkında bilgi alabilir, serbest tüketici sözleşmesi imzalayarak diledikleri tarifeden yararlanmaya başlayabilirler” dedi.

Kaynak: İHA