Büyükşehir 2016 Yılında 16 Konuda 2 Bin 50 Personele Eğitim Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2016 yılında 16 ayrı konuda 2 bin 50 Büyükşehir ve ilçe belediye personeline eğitim ve bilgilendirme semineri verildi.

Büyükşehir 2016 Yılında 16 Konuda 2 Bin 50 Personele Eğitim Verdi
Vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermek amacıyla personele yönelik hizmet içi eğitim çalışmaları düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 16 ayrı konuda 2 bin 50 Büyükşehir ve İlçe Belediye personeline eğitim ve bilgilendirme semineri verdi.

Konu ile ilgili verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından 2016 yılında yoğun bir eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Personelin daha bilgili ve donanımlı bir şekilde vatandaşlara güler yüzlü hizmet vermesi amacıyla başta iletişim olmak üzere mevzuat ve kurallarla alakalı eğitim seminerleri ve bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Alanlarında uzman kişiler tarafından verilen seminer ve istişare toplantılarına Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden toplam 2 bin 50 personel katıldı.

2016 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından, etkili iletişim ve beden dili, belediyelerde etik davranış ilkeleri, ihale yöntem ve süreçleri, hakediş uygulamaları, belediyenin görev ve yetkileri, resmi yazışma kuralları, belediye taşınır yönetimi, 4857 sayılı iş kanunu genel esasları, iş sağlığı ve güvenliği, memurların genel hakları, ödev ve sorumlulukları, genel değerlendirme, değişik kanunlar çerçevesinde belediyelerin yetki ve sorumlulukları, sözleşme hukuku, icra mevzuatı ve belediyeler uygulamaları, tebligat mevzuatı ile kabahatlar kanunu ile ilgili olarak hizmet içi eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin, 2017 yılı içerisinde de ihtiyaç duyulan alanlarda personele yönelik eğitim seminerlerine devam edeceği öğrenildi.
Kaynak: İHA