Burhaniye'de Okuma Saatleri Devam Ediyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, BENGİ projesi kapsamında okul ziyaretlerine devam eden Kaymakam Hüseyin Öner, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları Eray Temizkan ve Hasan Öztürk ile birlikte Burhaniye Anadolu Lisesini ziyaret ederek okuma saatine katıldı.

Burada, okul müdürü Bayram Eroğlu tarafından karşılanan Kaymakam Öner ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları Eray Temizkan ve Hasan Öztürk, öğrencilerin okuma saatine katıldı.

Burhaniye Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ve öğretmenlerle buluşan Kaymakam Hüseyin Öner ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Eray Temizkan ile 2. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Öztürk’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent de eşlik etti. Okul kütüphanesini zenginleştirmek adına başlatılan “Armağanınız Kitap Olsun” projesi hakkında öğretmenlerden bilgi alan ve okuma saatinde öğrencilerle birlikte kitap okuyan, Kaymakam Hüseyin Öner ve konukları okula kitap bağışında bulundular. Kaymakam Hüseyin Öner, okullardaki okuma saatlerinin devam ettiğini söyledi ve kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılacağını kaydetti.

Kaynak: İHA