Burhaniye'de 'Armağanınız Kitap Olsun Kampanyası' Tuttu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Anadolu Lisesi’nde başlatılan ‘Armağanınız Kitap Olsun Kampanyası yoğun ilgi görürken, toplanan kitapların da kırsal mahalle okullarına gönderileceği açıklandı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, kampanyada görev alan öğretmen Sami Kızılcık ile öğrencileri kutladı.

Burhaniye'de 'Armağanınız Kitap Olsun Kampanyası' Tuttu
İlçeye 5 kilometre uzaklıktaki Kızıklı Ortaokulu’na giden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent ve Burhaniye Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Eroğlu, okul müdürü Nazım Alaca tarafından karşılandı. BENGİ Projesi kapsamında çok sayıda etkinlik yapıldığını anlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, okuma saatlerinin düzenlendiğini, okul kütüphanelerinin zenginleştirileceğini anlattı. Armağanınız Kitap Olsun Kampanyası nedeniyle çok sayıda kitap toplandığını anlatan Burhaniye Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Eroğlu, Kızıklı Ortaokulu Kütüphanesine kitap bağışı yapacaklarını söyledi.

Kızıklı Ortaokulu Müdürü Nazım Alaca’da, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve kitap bağışı için teşekkür etti
Kaynak: İHA