Başkan Uysal'dan İncelemeler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilbahçe Mahallesine yapılması planlanan Çok Amaçlı Gösteri Sanatları Merkezi'nin ihale sürecinin tamamlandığını, kısa bir süre sonra inşaat çalışmalarının başlayacağını bildirdi.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Uysal, Yeşilbahçe Mahallesi'nin cadde ve sokaklarında yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Son ayların en kapsamlı cadde ve sokak yenileme çalışmalarından birini Yeşilbahçe'de gerçekleştirdiklerini belirten Usal, '2016 yılında 123 bin 475 ton asfalt çalışması yapmıştık. Geçen yıl tüm Muratpaşa'da yaptığımız çalışmanın yüzde 15'ini sadece bu mahallemize gerçekleştirdik. Bununla birlikte mahallemizde kaldırımları da yeniledik, engelli şeritlerini yerleştirdik ve turunç fidanları dikimine de başladık.' açıklamasında bulundu.

Muratpaşa'da temel ve sosyal belediyecilik hizmetleriyle hayatı değiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Uysal, şunları kaydetti:

'Göreve geldiğimizde henüz tamamlanmamış olan Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nu tamamladık. Şimdi komşularımız güne yüzme havuzumuzda su jimnastiğiyle başlıyor, Avrupa standardında kaldırımlarda, yollarda, caddelerde yürüyor. Mahallemizde engellimiz güven içinde sokağa adımını atabiliyor. Yeşilbahçe Mahallemize sadece yürüme mesafesi uzaklığında Antalya'nın yeni yaşam merkezi Erdal İnönü Kent Parkı tamamlanmak üzere. Bu parkın hemen alt tarafından yeni bir Falez Halk Plajı'nı da oluşturuyoruz.”

Kaynak: AA