Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Eşi Sevgi Kurtulmuş Darende'yi Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş Malatya’nın Darende ilçesini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Eşi Sevgi Kurtulmuş Darende'yi Ziyaret Etti
Muhtarların kişisel gelişimlerine destek vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi işbirliğinde kurulan ‘Muhtar Akademisi’nin açılış törenine katılmak ve çeşitli etkinlikler ile ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’in daveti üzerine Darende ilçesini ziyaret etti.

Sevgi Kurtulmuş’a Malatya Valisi Mustafa Toprak’ın eşi Selime Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Zehra Çakır ve AK Parti Malatya Kadın Kolları yöneticileri eşlik etti.

İlk olarak Darende’de bulunan Somuncu Baba Külliyesini ziyaret eden Kurtulmuş, ziyarette külliye görevlilerinden bilgi aldı. Burada konuşan Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş, “Darende bundan sonra sık geleceğim yerlerden olacak, maneviyatı çok yüksek bir belde. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar ziyaret edeceğim” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise “Hanımefendileri ilçemizde görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir, bizlere zaman ayırdıkları için müteşekkiriz. Anadolu’nun manevi duraklarından güzel ilçemiz Darendemize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Kurtulmuş ve beraberindekiler daha sonra Darende Tanıtım Merkezi, Çilehane, Balıklı Kuyular ve Şeyh Abdurrahman Erzincani Camii ve Türbesini ziyaret etti.
Kaynak: İHA