Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması 'Tokadı Sandıklarla 'Evet' Diyerek Atacağız'

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Devletle milletin kaynaşarak güçlü ve büyük bir Türkiye olmasını önlemeye çalışıyorlar. Tokadı sandıklarla ’evet’ diyerek atıyoruz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması 'Tokadı Sandıklarla 'Evet' Diyerek Atacağız'
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililere seslendi. Referandumda Elazığ’dan çok yüksek bir oy çıkacağını belirten Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Elazığ’a Türkiye birincisi olmanın yakışacağını söyledi.



Türkiye’nin yeni bir yol ayrımında olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, “Güçlü ve büyük bir Türkiye olma istikametinde hızlı adımlarla ilerliyoruz. Türkiye bir taraftan bu hızlı adımlarla ilerlerken diğer tarafta Türkiye’nin güçlü bir şekilde yönetilmesini istemeyenler Türkiye’nin ayaklarından çekiyorlar. Bir taraftan FETÖ ile, bir taraftan PKK ile, bir taraftan DEAŞ ile bu aziz milletin önünü kapatmaya çalışıyorlar. Türkiye’de devletle milletin kaynaşarak güçlü ve büyük bir Türkiye olmasını önlemeye çalışıyorlar. Tokadı sandıklarla ‘evet’ diyerek atıyoruz” diye konuştu.



"16 Nisan yeni Türkiye’nin başlangıcı olacak"

İçerideki ‘hayır’ kampanyasının zayıf görüldüğü için dışarıdan destek verilmeye çalışıldığını ifade eden Kurtulmuş, “Ne yaparsanız yapın, içeriden ve dışarıdan kim destek olursa olsun, bu millet 16 Nisan’da kararını vermiş Allah’ın izniyle ‘evet’ diyerek yeni ve güçlü bir sisteme adımını atacaktır. İstikrarlı bir yönetim için, ekonomik krizlere düşmemek, yönetimde çift başlılığı kaldırmak, siyasi krizler olmasın diye, ikide bir yıkılıp kurulan koalisyon hükümetleri olmasın diye ‘evet’ diyeceğiz. Türkiye bu sefer yeni bir yola giriyor. Güçlü bir şekilde yönetileceğiz. Kim ne istiyorsa istesin Türkiye düşmanları istedikleri hiçbir fırsatı bulamayacaklar. 16 Nisan yeni Türkiye’nin başlangıcı olacak” dedi.

Kaynak: İHA