Ankara'da Uyuşturucuyla Mücadele

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce 11 Mart'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyon sonucunda 7 kişi tutuklandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce 11 Mart'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde 7 kişi tutuklandı.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 11 Mart'ta Altındağ, Keçiören, Mamak, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçlarıyla ilgili olarak 7 ayrı delillendirme çalışması sonucu 5 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen 11 kişi hakkında ise yasal işlem yapıldı.

Şüphelilerin suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik 11 Mart'ta düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda E.K, F.E.K, Z.Y, M.F.T, N.Ö, E.Ö ve S.D. isimli şüpheliler yakalanarak sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 4,6 kilogram eroin, 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, uyuşturucu ticaretinde haberleşme için kullanılan 3 adet sim kart ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 35 bin 400 TL ele geçirildi.

Kaynak: AA