AK Parti Ve MHP'li Başkanlardan 'Tek Yumruğuz' Mesajı

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmut Topçu ve MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu 16 Nisan’da gerçekleşecek referandum kampanyası kapsamında yaptıkları açıklamada, ’Bu seçim aziz vatanımızın bekasının seçimidir’ diyerek ’tek yumruğuz’ mesajı verdi.

AK Parti Ve MHP'li Başkanlardan 'Tek Yumruğuz' Mesajı
AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Erdemli ilçe Başkanı Bekir Özsu ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette her iki partinin kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları yönetimleri de hazır bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Topçu, ziyarette MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu’ya Osmanlı Tuğrası’nın yer aldığı bir tablo hediye etti.

MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Özsu, "Osmanlı arması adaleti, sevgiyi, hoşgörüyü simgeler bu güzel hediyeniz için teşekkür ediyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür, kardeşliğin pekiştiği bir gündür. Siyasi arenada birbirimize söz etmişizdir ama bu ülkemiz menfaatleri gereği ifadelerdir" dedi.

Referandumun bir siyasi yarış olmadığını anlatan Özsu, "Bu Türk İslam aleminin simgesi ve temsilcisi olan Türk milletinin gelecek nesillerine, bizlere nasıl emanet edildiyse bu topraklar, bizde gelecek nesillerimize bu toprakları öyle emanet edeceğiz. 16 Nisan da ’evet’ diyoruz, bunun başka lami cimi yok. Gün Türk milletinin birlik ve tek yumruk olma günüdür. Girmeden bir millete tefrika, düşman giremez. Siyesi görüşlerimiz farklı olabilir ama hedefimiz aynı" diye konuştu.



"Bu seçim aziz vatanımızın bekasının seçimidir"

Önceliğin hep vatan olduğunun altını çizen Özsu, "Burada vatan olmasa ben iktidar olsam, sen iktidar olsan ne yazar. Bu bir milletvekili seçimi değildir, bir belediye başkanlığı seçimi değildir, bu seçim aziz vatanımızın bekasının seçimidir" şeklinde konuştu.

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ise 16 Nisan’ın bir dönüm noktası olduğunu anlatarak, "Şöyle geçmişi bir hatırladığımızda vesayet sistemi ile algı operasyonlarıyla devam eden bir süreç vardı ülkemizde. Türkün Türk’ten başka dostu yoktur. Bunu zaten biliyoruz. Bizler Osmanlı’nın torunları olarak, öyle bir ecdadın torunlarıyız ki biz en son birlikteliği, en son savaşı 15 Temmuz da yaşadık. Hainlere karşı savaşta ne parti, ne de bir siyasi görüş farketmeksizin bu millet meydanlara indi. Bu ülke devletine, milletine bayrağına bir kez daha sahip çıktı. Artık bu millet birlik ve beraberliğini, silahla da tüfekle de olsa kimsenin bozamayacağını bir kez daha gösterdi" diye konuştu.

Topçu, referandum kampanyası kapsamında birlikte programlar düzenlemek istediklerini de iletti.

Ziyaret güncel konulardaki sohbetle sürdü.
Kaynak: İHA