AK Parti Şırnak Teşkilatı Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Şırnak Teşkilatı, referandum çalışmaları çerçevesinde, Beytüşşebap ilçesinde bulunan Jirki Aşireti, ilçe kaymakamlığı ve emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan, beraberindeki partililerle birlikte, referandum çalışmaları çerçevesinde Beytüşşebap ilçesinde bulunan Jirki Aşireti lideri Tahir Adıyaman’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Adıyaman, bölgede barış ve huzurun sağlanması için referandumda “Evet” diyeceklerini belirterek, “Hepimiz Cumhurbaşkanımızın izinden gidiyoruz. Şükürler olsun bir baba gibi hepimize bakıyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Devletimizin sayesinde biz varız. Devlet yoksa bizde yokuz. Erdoğan’ı sevdim ve hep seveceğim. Allah’ın izniyle aşiret olarak ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

Ziyaretin ardından AK Parti heyeti, Adıyaman ile birlikte, AK Parti Beytüşşebap İlçe Teşkilatı’nın yeni binasının açılışı yaptı. Heyet, daha sonra, ilçe belediyesine kayyum olarak görevlendirilen Kaymakam Murat Şener ve Emniyet Müdürü Adnan Ünsal’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerinde konuşan İl Başkanı Mehmet Aşan, “Büyüyen ve gelişen bir Türkiye var. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. 16 nisanda evet diyeceğiz. İnanıyorum ki Şırnak halkı, bölge halkı kendisine sahip çıkan devletine sahip çıkacaktır. Referandum sonrası Allah’ın izniyle Türkiye daha sağlam adımlar atacaktır. Kısacası istiklalimiz için ‘Evet’ diyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA