AK Parti Mezitli'de Referandum Çalışmaları Hızlandı

AK Parti Mezitli teşkilatı, 16 Nisan’a yapılacak anayasa değişikliği referandumu çerçevesinde merkez Mezitli ilçesinde çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Mezitli'de Referandum Çalışmaları Hızlandı
AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin önderliğinde gençlik kolları, kadın kolları, mahalle başkanları ve üyeler tarafından referanduma bir ay kala 15 bin 784 hane ziyareti gerçekleştirildiği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, Mezitli İlçe Teşkilatının 38 bin 350 hane sayısı bulunan Mezitli’nin tamamına ulaşarak bilinçli oy kullanımını sağlamayı hedeflediği belirtildi.

İnsanları bilinçli oy kullanmaları yönünde yönlendirdiklerini ifade eden Mezitli İlçe Başkanı Gültekin, “Bizler ülkemizin geleceği için, bu ülkenin kaderini değiştirecek olan milletimize yol göstermek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çoğu insanımız neden evet veya neden hayır diyeceğini bilmeden hareket ediyor. Biz onlara yeni anayasanın ülkemiz ve geleceğimiz için neden faydalı olduğunu anlatarak, onların fikirlerine ışık tutuyoruz. Böylece birçok seçmenimiz neden evet diyeceğinin bilinciyle oy kullanıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Cumhurbaşkanlığı Sistemi halk oylamasına bir ay kala mevcut tempomuzu her geçen gün artırarak seçim sürecine hazırlanıyoruz. Hedefimiz Mezitli’de bütün hanelere ulaşarak bilinçli oy kullanımını sağlamak” dedi.

Geçtiğimiz günlerde şiddetli yağan yağmur sonrasında su baskını olan yerleri de ziyaret ederek incelemelerde bulunan Gültekin, yetkililerle fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerilerini anlattı.
Kaynak: İHA