AK Parti Konya Teşkilatı Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı referandum çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Selçuklu ilçe teşkilatı oda ve sendikaları gezerek referandum için destek istedi.

AK Parti Konya Teşkilatı Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor
16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, 23. Dönem Milletvekili Ali Öztürk ve parti üyeleri oda ve sendikaları ziyaret ederek yeni anayasa paketi hakkında bilgiler verdi, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi.

Referandum çalışmalarına katılan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın referandumda en yüksek desteği vereceğini ifade ederek, “Referandum çalışmaları Konya’da çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim koordinasyon merkezimizin koordine ettiği çalışmalara bizler de belediye başkanları olarak katılıyoruz. Gazetelerimizi, odalarımızı, esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve 16 Nisan referandumunda niye evet demeleri gerektiğini anlatmaya gayret ediyoruz. Gençlerimizi ziyaret ediyoruz, her kesimden insanımıza ulaşarak, Konya’nın bu referandumda en yüksek oyu alması için çaba sarf ediyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımız, milletvekillerimiz, önceki dönem milletvekillerimiz sahada yoğun bir gayret içerisindeyiz. İnşallah Konya bu dönemde de Türkiye’de birinciliği kimseye kaptırmayacak” dedi.

Kaynak: İHA