Yaşar Ve Koç 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ile birlikte Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde görev yapan doktorların, hemşirelerin ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Yaşar Ve Koç 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutladı
Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek sağlık personelinin bayramını tek tek kutlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, hekimler ve sağlık personeliyle birlikte pasta kesti. Ziyarette konuşma yapan Yaşar, “Kutsal, saygın ve onurlu doktorluk mesleğini büyük özveriyle yerine getiren, tıp çalışmalarıyla insan yaşamına katkı sağlayan, tıp alanında yeni metotlar keşfeden, insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı kendisine amaç edinen tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kendisi de doktor olan Haluk Koç da meslektaşlarının bayramını kutlayarnak, “Bir doktor olarak doktorlarımızın vermiş oldukları kararlar ve aldıkları sorumluluklar itibariyle önemli bir görevi üstlendiklerini düşünüyorum. Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelimizin Tıp Bayramı’nı kutluyorum ve vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA