Ülkü Ocaklarının Gençleri Sağlık Çalışanlarına Çiçek Takdim Etti

Adıyaman Ülkü Ocakları tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği kapsamında doktor ve diğer sağlık çalışanlarına gül ve karanfil taktim edildi.

Ülkü Ocaklarının Gençleri Sağlık Çalışanlarına Çiçek Takdim Etti
Ülkü Ocağı Başkanı Ali Önat, Ülkü Ocağı 2. Başkanı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Hacı Bayram Tosun ile birlikte gençler sağlık çalışanlarına çiçek takdim etti. Ülkücü gençler sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Ülkü Ocağı 2. Başkanı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Hacı Bayram Tosun yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, “Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel sağlık kuruluşlarında görev yapan hekimlerimizi ziyaret ettik. Ülkü Ocakları olarak toplumundaki sağlık sorunları için gece gündüz demeden çaba gösteren ve kutsal bir meslek icra eden sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu ve sağlıkta şiddete karşı gerekli tedbirlerin alınması yönünde desteğimizi belirttik. Ayrıca Adıyaman’da yıllardır hizmet veren ve gönüllerde taht kuran Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Zülfikar Işık ile sağlık çalışmalarının sorunlarını istişare ettik” dedi.

Kaynak: İHA