Özel Ümit'ten Anne, Baba, Nine Ve Dedelere Eğitim

Özel Ümit Hastanesi, anne ve babalar ile nine ve dedelere uzmanlar tarafından verilmek üzere ücretsiz eğitim çalışmaları planladı.

Özel Ümit'ten Anne, Baba, Nine Ve Dedelere Eğitim
Bu kapsamda “Anne babalara gebelik eğitimi ve doğuma hazırlık programı”nda, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Talat Remzi Demirkol, “Gebelikte annede meydana gelen fizyolojik değişiklikleri” anlatacak. Psikolog Seda Gün ise “Gebelikte annede meydana gelen psikolojik değişiklikler” konusunda anne babalar bilinçlendirecek. Anne babalara yönelik bu eğitim 25 Mart Cumartesi günü saat 14.00 ile 16.30 arasında Batıkent Özel Ümit Hastanesi -2. kat konferans salonu gerçekleşecek.

NİNE VE DEDELERE ÖZEL EĞİTİM

Özel Ümit Hastanesi tarafından verilen bir diğer eğitim ise “Nine- Dede Eğitimi” olacak. Bu eğitimde ise Yenidoğan Hemşiresi Hacer Avşaroğlu, “Anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri ile bebek bakımı ve banyosu” konusunda nine ve dedelere eğitim verecek. Psikolog Seda Gün ise “Loğusalıkta ruhsal değişimler” hakkında bilgiler verecek. “Nine- Dede Eğitimi” ise 22 Mart Çarşamba günü saat 14.30 ile 17.00 arasında Batıkent Özel Ümit Hastanesi 2. kat konferans salonunda gerçekleşecek. Eğitimlerin tamamı ücretsiz şekilde gerçekleşeği belirtildi.
Kaynak: İHA