Muhtarlar Derneği Yenilendi

Osmangazi Belediye’nin katkılarıyla yenilenen Muhtarlar Derneği binası hizmete açıldı.

Muhtarlar Derneği Yenilendi
Kırcaali Mahallesi’nde Tuğcu Plazanın dördüncü katında hizmet veren Osmangazi Muhtarlar Derneği, Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle yenilenerek modern bir hale getirildi.

Açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı İdris Aydın, "Muhtarlar Derneği’ne yakışan bir bina yapıldı. İnşallah burada hayırlı toplantılar yapılarak, güzel kararlar alınır. Emeği geçen Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür ederim" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, "Burası daha önce eski bir yerdi, yenilendiği için bizler de ziyaret etmek istedik. Türkiye şu anda yeni bir sistem arayışına girmiştir. 16 Nisan’da halk oylamasına gideceğiz. Bunun örneğini de muhtar ve belediye başkanlarından aldık. Hizmetin daha verimli şekilde yürümesi sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Muhtarların mahallelerde olup biteni bildiğini söyleyen Dündar, "Muhtarlar herkesin derdini, sıkıntısını biliyor. Onları çözmek için de belediye ile beraber çalışıyor. Dolayısıyla bizim en yakın mesai arkadaşlarımız, en büyük yardımcılarımız muhtarlar. Projelerimizi onlardan gelen talebe göre oluşturuuyoruz" diye konuştu.

Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü ise, "Sizler demokrasinin temel taşları, ana damarlarısınız. Vatandaşların taleplerini bize ulaştıran, düşkünlere, sahipsizlere devlet adına sahip çıkanlarsınız. Bu yüzden muhtarlarımızla çalışmayı kendimize şiar edindik" dedi.

Kaynak: İHA