Kirli Blicktelik

İsviçre’de yayın yapan Blick gazetesi, önceki gün Türkçe manşet atıp tüm Türkler’den ‘Hayır’ oyu istedi...O manşeti atan Blick yayın yönetmeni Christian Dorer ile FETÖ'nün İsviçre İmamı Cebrail Tertemiz yakın ahbap çıktı. Manşeti FETÖ'nün para karşılığı yazdırdığı öğrenildi..

Kirli Blicktelik
Kirli Blicktelik
Hollanda'dan sonra FETÖ'nün bir kirli ittifakı daha gözler önüne serildi. İsviçre'de yayın yapan Blick gazetesi, Türkçe bir manşet atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti ve 'Hayır' cephesine destek verdi. O manşeti atan Blick gazetesi genel yayın yönetmeni Christian Dorer ile FETÖ'nün İsviçre İmamı Cebrail Tertemiz, bir etkinlikte aynı karede görüntülendi.

KARANLIK İLİŞKİNİN ÜRÜNÜ...
Daha önce FETÖ'cü hain Can Dündar'a İsviçre'de bir toplantıda gerçekleştirdiği protesto eylemi ve sorduğu zor sorularla gündeme gelen İsviçreli gazeteci Mehmet Çek, FETÖ-Blick gazetesi arasındaki kirli ittifakı şöyle anlattı: "BLICK'in yayın yönetmeni Christian Dorer, Fetullah hareketiyle oturup kalkan bir şahıs. FETÖ'nün İsviçre'deki temsilcisi ve sözcüleriyle çok sağlam bir ilişki içinde. BLICK'in Türkçe servisi Fetullahçılar diyebiliriz. Bu manşeti yazan, yazdıran bizzat onlar. Zaten bu manşetler de o kirli, karanlık ilişkinin ürünü. Tabii BLICK ile Fetullahçılar arasında bu kadar sağlam bir ilişkinin nasıl kurulduğu ve bu gazetenin burada yaşayan vatandaşlarımızı ne karşılığında tehdit ettiği ise bir soru işareti..." Bu arada Avrupa'nın her bölgesinde FETÖ'nün kirli ittifakları gözler önüne serilirken, FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı'nın Belçika'ya gittiği öğrenildi. ABD'den Brüksel'e gelen Dumanlı'nın, Türk bakanlarının Avrupa'ya alınmaması konusunda gazetecilerle ihanet toplantıları yaptığı belirtildi..